[ANSWERED]Audio Playback during Slides looping

Questions that have been answered
PLEASE LOGIN TO READ AND REPLY TO POSTS

Please log in to reply to this post

ryan@rkcomputersystems.com
Posts: 5
Joined: Fri Jan 29, 2016 5:13 pm

[ANSWERED]Audio Playback during Slides looping

Postby ryan@rkcomputersystems.com » Fri Feb 12, 2016 5:24 pm

When I add audio to play with a set of slides it works great. However, I found that it loops the audio automatically. This is a real problem because the computer operators need to remember to switch songs or blank the screen when the audio is done or else it will start again. EW 6 is also missing the play/pause button that 2009 had when a song was linked with an audio file.

I saw this was mentioned a few years ago in a previous post, viewtopic.php?t=11808

Any chance an option to not loop the audio could be added?

User avatar
Terry
Support
Posts: 2250
Joined: Thu May 06, 2004 11:02 am
Location: Easyworship
Contact:

Re: Audio Playback during Slides looping

Postby Terry » Tue Feb 16, 2016 12:14 pm

Hi!

If you right click on the audio file and then click on Edit Audio Properties and then under repeating change it to the arrow pointing to the right this means that it will only play once.

I have already added the request for the pause and play buttons to the list for the Development Pipeline.
Terry Stout
EasyWorship Support
www.easyworship.com

ryan@rkcomputersystems.com
Posts: 5
Joined: Fri Jan 29, 2016 5:13 pm

Re: Audio Playback during Slides looping

Postby ryan@rkcomputersystems.com » Mon Feb 22, 2016 8:24 pm

Thank you Terry, changing the audio properties works great! Also glad to hear that the buttons will be coming back in a future version.


Please log in to reply to this post

Return to “ANSWERED QUESTIONS”