[RESOLVED] Searching Help File Causes EW6 To Crash

Answers to questions that had been RESOVLED
PLEASE LOGIN TO READ AND REPLY TO POSTS

Please log in to reply to this post

Winman
Posts: 17
Joined: Thu Apr 02, 2015 3:32 pm

[RESOLVED] Searching Help File Causes EW6 To Crash

Postby Winman » Sun May 17, 2015 1:53 pm

This issue is not with the EW6 program itself, but with this forum's rules.
I am signed is as a user under my proper name and password. When I attempt to perform a search within this forum, the search result page always gives this message:
"Information....You are not "authorised" to read this forum."

Even the word "authorised" (authorized) is misspelled.

I have tried this on 2 different computers and get the same message.

If a logged in user is not "authorised" to search, then who is???

Edited for content

One reason for the search is because we were having 2 particularly serious issues in this mornings prep for services. I thought if I could search the forum I could get one or both problems resolved. That didn't happen. What did happen was a EW6 (v 1.9) program crash during service. We are seriously weighing our option of reverting back to EW 2007, which truly is EASY. And NO, we will not be upgrading to ver 2.xx until it is test driven for problems not yet discovered.

User avatar
Terry
Support
Posts: 2250
Joined: Thu May 06, 2004 11:02 am
Location: Easyworship
Contact:

Re: One more issue...I am not "authorised"

Postby Terry » Mon May 18, 2015 9:59 am

I am sorry that you are having a crash with EW 6 1.9 if you contact me by PM or 918-250-1493 we can set up a time to take a look at this issue.
I can search the forum without being logged into the forum. I just searched for PowerPoint and got 231 matches. If you let me know what exactly you were searching for I will test it out as a logged in user and non logged in user of the forum
Terry Stout
EasyWorship Support
www.easyworship.com

Winman
Posts: 17
Joined: Thu Apr 02, 2015 3:32 pm

Re: One more issue...I am not "authorised"

Postby Winman » Mon May 18, 2015 11:18 am

This morning I can search. What ever it was had 2 computers locked out of the search result function.
The search would actually complete, but when I clicked on the link to the headline or to the "jump to" I got the not "authorised" message.
Anyway, it's working today.

I will call at a later time. Or maybe you can help on the forum. My 2 problems are:

1: Every time I click on the "help" tab the help box would appear as it should, then when I type in a subject to search, the little wheel begins spinning and the EW program freezes up. The only way to get back to working is ctrl+alt+delete, which closes the entire EW program. This happened during worship service yesterday, thus losing all screen content. Program was saved so I could bring back up again. This happens almost every time I use the help menu.

2: After logging into CCLI to use "Song Select" I find my song, but I find no link to import the song into schedule. I can copy to text but not schedule. Am I missing the import link?
Also, once the song is imported to the schedule, is it also saved in the song data base?

User avatar
GRBCMedia
Posts: 649
Joined: Tue Jan 18, 2011 11:50 am
Location: Roanoke, VA
Contact:

Re: One more issue...I am not "authorised"

Postby GRBCMedia » Mon May 18, 2015 11:44 am

New Help download information - http://forums.easyworship.com/viewtopic.php?f=45&t=13971&p=47426

SongSelect - Click Lyrics tab on website and Import will be activated in EW6.

Image
--------------------------------------------------------------------------------
Frank Pividal - GRBC Media Team - Luke 10:27
EW2009 1.9 - EW6 3.3 - Catalyst 15.20 - QuickTime 7.7.7 - KLite 11.27 - Win7 SP1 - Win10 Bld 10240

User avatar
Terry
Support
Posts: 2250
Joined: Thu May 06, 2004 11:02 am
Location: Easyworship
Contact:

Re: One more issue...I am not "authorised"

Postby Terry » Mon May 18, 2015 12:47 pm

1: Every time I click on the "help" tab the help box would appear as it should, then when I type in a subject to search, the little wheel begins spinning and the EW program freezes up. The only way to get back to working is ctrl+alt+delete, which closes the entire EW program. This happened during worship service yesterday, thus losing all screen content. Program was saved so I could bring back up again. This happens almost every time I use the help menu.

2: After logging into CCLI to use "Song Select" I find my song, but I find no link to import the song into schedule. I can copy to text but not schedule. Am I missing the import link?
Also, once the song is imported to the schedule, is it also saved in the song data base?


Both of these errors have been fixed in the update.
Terry Stout
EasyWorship Support
www.easyworship.com


Please log in to reply to this post

Return to “RESOLVED QUESTIONS”